Arrangementer

Rosenfestival – august

I august fylder vi havecenteret med roser og rosendekorationer og -buketter. Kom og duft dig frem til din yndlingsrose – og vælg efter farve eller blomstringstid. Altid kæmpe udvalg.
Vi får en masse forskellige potteroser hjem til lejligheden, så der er stort udvalg. Mange roser blomstrer helt til frosten sætter ind, og derfor kan du nyde dem flere måneder endnu, hvis du planter nu.
Vi har mange gode tilbud samt lidt smagsprøver fra gavebutikken.

 

Havens dag – september

Årlig tilbagevendende dag i alle de danske havecentre – med gode tilbud og særlig fokus på et emne:  I 2018 er temaet “Gør din have til en leg”

 

Beskæringskursus – oktober

På  beskæringskurset kommer du hele vejen rundt om alle havens planter: Træer, buske, stauder, roser, frugttræer og bær, slyngplanter m.m. Vores kyndige gartnere forklarer hvordan og hvornår du skal beskære de forskellige buske og træer.

Undervejs er der kaffepause – med mulighed for at stille spørgsmål.

hanne beskæring

 

 

Julestue med æbleskiver og gløgg –  november

julemusI november holder vi vores traditionelle julestue, hvor Havecenteret er pyntet op til jul og fyldt med materialer til kranse og dekorationer. Vi har alt hvad du skal bruge til hjemmelavede dekorationer og adventskranse. Lad dig inspirere af vores blomsterbindere – eller køb færdige dekorationer med hjem.