Arrangementer

Afholdte arrangementer i 2019

Kom og smag lækker julebag
Lørdag 30. november

Britt fra Himmel og Hav lavede hendes lækre norske smultringe, som smagte rigtig godt sammen med gløgg, som vi serverede til.
Selvfølgeligvar der masser af gran og dekorationsmateriale, små gran- og fyrtræer til at forskønne have og altan, smukke julenips og meget mere.
Du kunne også også lade dig inspirere af vores dygtige blomsterdekoratør, som stod og kreerede smukke juledekorationer og adventskranse.

Julestue i weekender i
november /december 

Vi startede 23/24 november
Du kunne bl.a. gode råd fra vores arbejdende blomsterbinder og vælge blandt det store udvalg af dekorations materiale. Der var desuden små gran- og fyrtræer til at forskønne have og altan med, smukke julenisser og meget mere.

Søndag 24. november kl. 10.00 – 11.00

Vælg den rigtige ventilation til dit hjem og find de bedste luftrensende planter

I vores moderne samfund tilbringer vi mange timer indendørs og derfor er der god grund til at fokusere på et sundt indeklima i vores hjem.

Dårligt indeklima kan resultere i dårligt helbred for dig og din familie. Døjer du måske med irriterede øjne, næse eller hals? Har du ofte hovedpine, hoster for meget eller føler dig træt? Måske sover du heller ikke så godt?
Alle disse symptomer kan skyldes dit indeklima i hjemmet.

Vi reagerer ikke alle lige voldsomt på dårligt indeklima og børn og ældre mennesker er ofte mere følsomme for skadestofferne i luften. Forbedrer du ikke dit indeklima, kan små gener med tiden give mere alvorlige problemer, som f. eks. astma og kronisk allergi.

Projektingeniør Hans-Henrik Timmermann fra Airwex fortæller om, hvordan du, med den rigtige ventilation i hjemmet, kan forbedre dit og din families helbred. Desuden viser han luftrensende planter, som også kan hjælpe med at forbedre dit indeklima.

Beskæringskursus
søndag 29. september

Der var stor tilslutning til vores populære beskæringskursus, hvor du kunne lære om beskæring af havens buske og træer, stauder, slyngplanter, roser, vindruer osv. Kurset foregik udendørs og Hanne og Ejnar viste, hvordan du bedst beskærer alt det du har i haven.

Havens dag 2019

Vi havde en fin udstilling om biodiversitet
og du kunne lære at lave din egen sæbe af havens planter

Video om biodiversitet udstillingen

Britt fra Himmel og Hav viste hvordan du kunne fremstille egne sæber med havens planter. Det er sæbe helt uden tilsætningsstoffer og derfor ekstra nænsom for din hud.
Der blev også fremstillet cremer og andre skønhedsprodukter og vi havde besøg fra Aalborg zoneterapi, hvor du have mulighed for behandling med de frisk fremstillede produkter.

Rosenudstilling
Lørdag/Søndag 10/11 august

Havecenteret bugnede af smukke roser. Trods det våde vejr, var der mange have entusiaster, der lagde vejen forbi rosenudstillingen. Du kunne vælge mellem roser i potter, lige til at tage med hjem og en masse smukke buketter, plukket direkte fra rosenmarkerne.
Publikums favorit blev den yndige velduftene Minerva

Lone og Ejnar præsenterede en potager (dekorativ) køkkenhave og ca. 30 forskellige utraditionelle planter, som kan spises. F. eks. hosta, havestokrose eller bredbladet dunhammer.

Kundeklubweekend
Lørdag/søndag 13/14 april 2019


Vi havde en weekend fyldt med solskin og glade kunder. Der var konkurrence og gaver til alle vores gamle og nye kundeklubmedlemmer.
Derudover havde vi et spændende foredrag om “Den nemme have”