Arrangementer

Havens dag 2019
Lørdag/søndag 7/8 september

Kom til foredrag om biodiversitet
og lær at lave din egen sæbe

Beskæringskursus søn 29 oktober


Igen i år afholder vi vores populære beskæringskursus, hvor du kan lære om beskæring af havens buske og træer, stauder, slyngplanter, roser, vindruer osv. Det er vores dygtige gartnere Hanne og Ejnar, der viser, hvordan du bedst beskærer alt det du har i haven. Der er god mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller bagefter, hvor vi byder på kaffe og kage.

Julestue i november /december 

Vi starter 23/24 november

Få bl.a. gode råd fra vores arbejdende blomsterbinder og vælg blandt det store udvalg af dekorations materiale.
Vi har selvfølgelig masser af gran og små gran- og fyrtræer til at forskønne have og altan, smukke julenips og meget mere.
Desuden serverer vi gratis gløgg og æbleskiver til alle vores dejlige kunder.

Afholdte arrangementer i 2018

Rosenudstilling
Lørdag/Søndag 10/11 august

Havecenteret bugnede af smukke roser. Trods det våde vejr, var der mange have entusiaster, der lagde vejen forbi rosenudstillingen. Du kunne vælge mellem roser i potter, lige til at tage med hjem og en masse smukke buketter, plukket direkte fra rosenmarkerne.
Publikums favorit blev den yndige velduftene Minerva

Lone og Ejnar præsenterede en potager (dekorativ) køkkenhave og ca. 30 forskellige utraditionelle planter, som kan spises. F. eks. hosta, havestokrose eller bredbladet dunhammer.

Kundeklubweekend
Lørdag/søndag 13/14 april 2019


Vi havde en weekend fyldt med solskin og glade kunder. Der var konkurrence og gaver til alle vores gamle og nye kundeklubmedlemmer.
Derudover havde vi et spændende foredrag om “Den nemme have”