Arrangementer

Julestue

Nisserne er kommet til Moesgård og vi holder julestue i weekenderne den 24/25 november & 1/2 december. Få bl.a. gode råd fra vores arbejdende blomsterbinder og vælge blandt det store udvalg af dekorationsmaterieale.
Vi har selvfølgelig masser af gran og små gran- og fyrtræer til at forskønne have og altan, smukke julenips og meget mere.
Desuden
serverer vi gratis gløgg og æbleskiver til alle vores dejlige kunder. Den 1 /2 december venter der endda en lille ekstra overraskelse …

Beskæringskursus

Søndag den 28 Oktober

beskæring1Igen i år afholdt vi vores populære beskæringskursus, hvor du kunne lære om beskæring af havens buske og træer, stauder, slyngplanter, roser, vindruer osv. Det er vores dygtige gartnere Hanne og Ejnar, der viste, hvordan du bedst beskærer alt det du har i haven. Der var god mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller bagefter, hvor vi bød på kaffe og kage.

Havens dag 2018sommerfugl_havens dag

Vi var med til at sætte fokus på haverne fra da mor var barn. Hvor der var masser af leg i haven og hvor der blev høstet bær, plukket æbler, kogt saft og syltet eller bagt lækre kager. Dengang klatrede vi i træer, lejede gemmeleg, snusede til duftende blomster og beundrede sommerfugle.  Kort sagt, fokus på nærvær og socialt samvær i mobilfri zone

Rosenudstilling 2018

SA11_rosenudstilling_3000x1520Det ene drivhus var fyldt med smukke velduftende roser. Vi præsenterede bl.a. den nye Prins Henrik rose og var et af de første havecentre, der kunne sælge den til vores dejlige kunder. I år havde vi endda udvidet udstillingen til en hel uge.