Arrangementer

Beskæringskursus

Søndag den 28 Oktober

beskæring1Igen i år afholder vi vores populære beskæringskursus, hvor du kan lære om beskæring af havens buske og træer, stauder, slyngplanter, roser, vindruer osv.
Det er vores dygtige gartner Hanne, der viser dig, hvordan du bedst beskærer alt det du har i haven. Der er god mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller bagefter, hvor vi byder på kaffe og kage.
Kurset er fra kl. 10.00 – 12.00 og koster kr. 40,-
Tilmelding er nødvendig. Gør det i butikken eller pr mail: info@moesgaardhavecenter.dk

Havens dag 2018

2. weekend i september

Vi er med til at sætte fokus på haverne fra da mor var barn. Hvor der var masser af leg i haven og hvor der blev høstet bær, plukket æbler, kogt saft og syltet eller bagt lækre kager. Vi klatrede i træer, lejede gemmeleg, snusede til duftende blomster og beundrede sommerfugle. Nærvær og socialt samvær i mobilfri zone.
Kom ind i butikken og se de gode kundeklubtilbud.

 

 

Rosenudstilling 2018
SA11_rosenudstilling_3000x1520Kom og find din yndlingsrose i butikken. Se bl.a. den nye Prins Henrik rose og vær en af de første til at plante den i din have.

 

Havens dag – september

Årlig tilbagevendende dag i alle de danske havecentre – med gode tilbud og særlig fokus på et emne:  I 2018 er temaet “Gør din have til en leg”

 

Beskæringskursus – oktober

På  beskæringskurset kommer du hele vejen rundt om alle havens planter: Træer, buske, stauder, roser, frugttræer og bær, slyngplanter m.m. Vores kyndige gartnere forklarer hvordan og hvornår du skal beskære de forskellige buske og træer.

Undervejs er der kaffepause – med mulighed for at stille spørgsmål.

hanne beskæring

 

 

Julestue med æbleskiver og gløgg –  november

julemusI november holder vi vores traditionelle julestue, hvor Havecenteret er pyntet op til jul og fyldt med materialer til kranse og dekorationer. Vi har alt hvad du skal bruge til hjemmelavede dekorationer og adventskranse. Lad dig inspirere af vores blomsterbindere – eller køb færdige dekorationer med hjem.